Meer dan 125 tevreden klanten gingen u voor

Een tevreden klant is het belangrijkste resultaat. Bekijk hier welke klanten u voorgingen en hoe zij de installatie hebben ervaren.

9.1

gemiddelde score
REFERENTIES

Klantenervaringen

9

We zijn erg tevreden over de ervaring met soltecs. Goed en duidelijk advies,erg vriendelijke en vakbekwame monteurs. Een echte aanrader.

, Horst 12 zonnepanelen

9

We zijn zeer tevreden. Prima werk geleverd door Soltecs.

, Rijkevoort 11 ZONNEPANELEN

9

Komen hun afspraken na, monteurs werken netjes, denken mee en werken alles netjes af. Een aanrader!

, 5446aa Wanroij 10 ZONNEPANELEN

8

Goede service, flexibele en vlotte service, nette medewerkers.

, Mill 19 ZONNEPANELEN

9

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken omtrent communicatie en de uitvoering van de werkzaamheden Zijn netjes uitgevoerd en alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Ik kan Soltecs aanbevelen al u nog zonnepanelen wilt laten plaatsen.

, Cuijk 14 zonnepanelen

10

Prima bedrijf. Komen de afspraken goed na, en werken heel netjes. Fijne mensen om mee te werken. Ook de monteurs werken netjes en zijn erg vriendelijk. Wat mij betreft top bedrijf.

, Gassel 12 zonnepanelen

10

Netjes en correct gewerkt, op afgesproken dag op tijd aanwezig, alles netjes achtergelaten nadat installatie klaar was , een tevreden klant zal jullie bedrijf zeker aanbevelen bij andere

, Haps 15 zonnepanelen

10

Ik ben voor 100 % tevreden over het gehele proces (informatie-avond, offerte, tijdspad, levering en montage, deskundig en attent personeel, uitleg systeem en app).

, Beugen 14 zonnepanelen

8

Duidelijke en eerlijke uitleg over de besparing, goede service en vakkundige montage. Een aanrader als je zonnepanelen wilt.

, Oeffelt 16 zonnepanelen

9

Zeer tevreden en netjes geinstalleerd

, Oeffelt 16 zonnepanelen

9

Na een bezichtiging ontving ik een duidelijke en complete offerte en na opdracht hebben de vakmannen keurig werk afgeleverd.

, Boekel 12 zonnepanelen

9

Zeer tevreden over de twee werknemers die de zonnepanelen hebben geplaatst. Daarnaast werden de vragen mijnerzijds naar tevredenheid beantwoord

, Nieuw-Bergen 10 zonnepanelen

10

Van offerte tot oplevering en rekening perfect verzorgt en geregeld, netjes afgewerkt en alles uitgelegd en opgeruimd, dezelfde dag nog opbrengst ik kan en zal Soltecs daarom zeker aanbevelen.

, wanroij 12 zonnepanelen

9

afspraken zijn goed na gekomen verders hebben de monteurs hun werk goed gedaan zover ik kan beoordelen is alles netjes afgewerkt bedankt

, haps 16 zonnepanelen

8

Jongens hebben netjes hun werk gedaan en alles nadien opgeruimd. Netjes in de omgang. Helemaal tevreden.

, Wilbertoord 12 zonnepanelen

9

Soltecs leverde een duidelijke offerte. In vergelijking met andere installateurs was het rendement realistisch en eerlijk. De vragen nav de offerte werden goed beantwoord. Installeren ging prima, goede legploeg. Kritische vragen na een week gebruik werden goed en duidelijk beantwoord. Tevreden over het eindresultaat.

, Cuijk 12 zonnepanelen

10

Bedrijf is een aanrader. Ze houden zich aan de afgesproken afspraken. Personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit voor de prijs die afgesproken is via de offerte.

, Cuijk 13 zonnepanelen

8

Hallo. Ik ben zeer tevreden met de hele procedure van eerste contact tot het plaatsen van de panelen. Ook de monteurs gingen erg prettig en vriendelijk te werk. Soltecs is zeer aan te raden.

, Boxmeer 8 zonnepanelen

9

Fijn contact in voortraject. Keurig nette uitvoering en geheel naar wens.

, Grave 18 zonnepanelen

9

De panelen zijn volgens afspraak aangesloten. De jongens die bij ons gewerkt hebben, kennen hun vak en hebben keurig en heel netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden.

, Cuijk 14 zonnepanelen

10

Nette en correcte offerte...afspraak en montage van de zonnenpanelen. Kan iedereen Soltecs aanraden....ik ben in ieder geval zeer tevreden.

, Sambeek 16 zonnepanelen

10

Een aanrader! Van offerte tot installatie van panelen en vervanging meterkast, prima verlopen en zeer tevreden. De installatie verliep goed ook al was er wat vertraging door onvoorziene omstandigheden. Aardige werklui, ze werken netjes en alles ziet er perfect uit.. Door kantoorpersoneel wordt je accuraat te woord gestaan.

, Mill 8 zonnepanelen

9

Zeer tevreden over verloop van offerte tot en met leggen en aansluiten. Heel netjes gewerkt! En bij bijzonderheden (staat van platte dak) wordt netjes overlegd en geïnformeerd. Dank voor de service!

, Cuijk 13 zonnepanelen

8

Zonnepanelen deskundig geplaatst. Monteurs denken mee zodat we nog twee extra panelen konden plaatsen. 👍

, Haps 11 zonnepanelen

8

Offerte traject verliep uitstekend planning liep mede door drukte een beetje moeizaam. (we moesten er zelf een aantal keer voor nabellen) maar uiteindelijk hebben we een datum kunnen prikken. Het plaatsen verliep in 2 keer maar ook dat liep uitstekend. Goed uitleg gehad en alles is netjes opgeruimd achtergelaten door de installateurs. Dus al met al zijn wij zeer tevreden met Soltecs!

, Oeffelt 30 zonnepanelen

10

Zeer nette afwerking bij plaatsing en een totaal goede service. 100% Tevreden.

, Boxmeer 10 zonnepanelen

9

Prettige ervaring met bedreven mensen die voor hun vak gaan en een positieve instelling. Voor vragen kon ik altijd terecht! 😊🍀

, Boxmeer 13 zonnepanelen

9

Alles zeer goed afgewerkt. Bedankt!

, Haps 16 zonnepanelen

9

Alles netjes geregeld fijne monteur ik had nadien een kleine lekkage Werd meteen gerepareerd.

, Oeffelt 17 zonnepanelen

10

Zeer vriendelijk personeel en alles werd duidelijk uitgelegd. Netjes gewerkt, Top bedrijf

, Milsbeek 27 zonnepanelen

10

Helemaal tevreden, ik zou niets kunnen benoemen wat er niet goed is gegaan Ga vooral zo door !!!!!

, Boxmeer 13 zonnepanelen

10

Super leuke spontane hard werkende mensen werken erg netjes en accuraat ruimen alles netjes op zijn allemaal even vriendelijk je kan ze net bellen waneer je wil voor uitleg we zijn zeer tevreden en zullen soltec aanraden bij vrienden en kenessen groeten fam ermers uit mill

, Mill 22 zonnepanelen

8

Mijn ervaring met soltecs zijn goed te noemen. Werken netjes, mocht er eventueel iets aangepast moeten worden op een later tijdstip is dit geen enkel probleem. Goede service. R.L.

, Gennep 18 zonnepanelen

10

Met verbazing heb ik gekeken naar de deskundigheid van de Soltec medewerkers bij de installatie van de zonnecellen, de omvormer en en het leggen van de bekabeling. Uitstekend opgeleverd en alles werkt naar wens

, Milsbeek 7 zonnepanelen

9

Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid van de mensen die bij mij gewerkt hebben, Nu afwachten of het zonnetje gaat schijnen!

, Haps 16 zonnepanelen

8

Ben zeer tevreden over : Fa. Soltecs uit Oefelt ...Goede uitleg over de de werking van de zonnepanelen. De montage ging volgens afspraak en correct .echte Vaklui. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen ! Sjaak C.

, Bergen 14 zonnepanelen

9

Wij zijn zeer tevreden over de onlangs geplaatste 17 zonnepanelen door de mannen van Soltecs. Van eerste offertebezoek tot na de plaatsing van de panelen uitstekende vakkundige uitleg, informatie en begeleiding gekregen. Prima prijs/kwaliteit. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt, echte vakmensen, ze waren zeer vriendelijk. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

, Mook 17 zonnepanelen

10

Zeer tevreden over de geplaatste zonnepanelen op het platte dak. Zowel de medewerkers op het kantoor als de monteurs zijn zeer vriendelijk en geven vakkundige uitleg, Wij zijn uitstekend begeleid vanaf het moment van aanvraag tot en met de plaatsing van de panelen. We hadden drie offertes van drie verschillende partijen waarbij de prijzen redelijk overeen kwamen, maar Soltecs maakte direct de beste indruk en maakte onze conclusie ook waar. Keurige medewerkers en snelle levering. Perfect gelopen. Ik kan Soltecs iedereen aanbevelen.

, Mook 16 zonnepanelen

8

Bedrijf heeft correct met nette monteurs alles vlg. afspraak gemonteerd

, Beek en Donk 7 zonnepanelen

10

Fijn bedrijf dat meedenkt. Ik was bang voor storing op mijn zend(amateur) apparatuur. En ze gingen meteen kijken wat ze er mee konden doen. We kregen het advies om evt geen optmizers te laten installeren en ze zochten een bijpassende omvormer voor me uit. Het spul draait nu 3 dagen en vooralsnog geen storing ondervonden. De monteurs waren klantvriendelijk en prettig in omgang en hebben net werk afgeleverd. TOP

, Boxmeer 12 zonnepanelen

10

Zeer tevreden! Netjes gewerkt. Correcte medewerkers. De 10 punten dus zeker verdiend!

, Sint Hubert 10 zonnepanelen

9

Prima advies. Vakkundige installatie van de panelen. Zeer tevreden over het resultaat.

, Boxmeer 23 zonnepanelen

10

Wij zijn heel blij met onze 17 zonnepanelen. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Echte vakmensen en heel vriendelijk. De uitleg was professioneel en duidelijk. Ook de app voor de telefoon is professioneel. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

, Venray 17 zonnepanelen

10

Ik heb de aanloop, realisering, afronding en begeleiding als erg klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel ervaren. Ik zal Soltec bij vrienden, kennissen en familie van harte aanbevelen! Dank voor de plezierige samenwerking

, Beers 11 zonnepanelen

9

Zeer tevreden over de vakmensen die de panelen op het dak hebben geplaatst. Ondanks de vele tegenslagen die ze ondervonden met de pannen waarvan veel van braken bleven ze gemotiveerd en hulpvaardig en hebben de klus uitstekend geklaard. Alles netjes geinstalleerd en opgeruimd. Prima vakmensen die goede service leverden.

, Mill 17 zonnepanelen

9

Wij hebben uiteindelijk na verschillende offertes gekozen voor Soltecs. Vervanging van stoppenkast door externbedrijf was goed geregeld daarna kwam een medewerker om het stroom aan te leggen voor de panelen en aansluitend met 2 extra man de panelen gelegd, ondertussen ook nog een gezellig praatje gemaakt over het systeem en de veiligheid ervan waardoor het vertrouwen alleen maar toenam. Al met al zeer tevreden over het eind resultaat! Fam Gerritsen te Cuijk

, Cuijk 13 zonnepanelen

10

Aanvraag voor offerte, liep snel en accuraat. Prijs-kwaliteit is goed Voorlichting zeer helder, concreet en duidelijk Plaatsing zonnepanelen verliep op een deskundige, nette en veilige manier. Kortom: Twijfelt u nog, niet doen ga voor Soltecs!!

, Boxmeer 18 zonnepanelen

9

Vanaf aanvraag offerte, plaatsen en aanleggen t/m factuur is alles goed verlopen. Goed personeel en goed begeleid ondanks Covid. Hiervoor mijn dank

, Groesbeek 23 zonnepanelen

9

Wij hebben zeer positieve ervaringen met Soltecs. Duidelijke afspraken vooraf en deze zijn keurig nagekomen. Ook de communicatie is goed en prettig verlopen. De installatie is begin oktober 2020 geplaatst en in werking gesteld. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en kunnen Soltecs dan ook aanbevelen.

, Mill 46 zonnepanelen

8

Zeer tevreden over de levering en installatie van de 14 zonnepanelen op ons dak. Heel klantvriendelijk en vakbekwaam.

, Milsbeek 14 zonnepanelen

10

Dit is de tweede keer dat we bij Soltecs aankloppen voor het bijplaatsen van zonnepanelen. Het klinkt bijna saai, maar er is niets aan te merken op Soltecs. Ze doen precies wat beloofd is en het personeel is uiterst vriendelijk . Een aanrader voor wie zonnepanelen op het dak wil hebben.

, Lent 23 zonnepanelen

9

Duidelijke advies, heldere communicatie, doen wat ze beloven en er is netjes gewerkt. Ik beveel soltecs zeker aan!

, Boxmeer 14 zonnepanelen

9

Zonnepanelen geplaatst volgens afspraak, meteen meterkast ge-update alles volgens afspraak, verliep allemaal vlot en zonder problemen korte lijnen binnen het bedrijf, voldoet aan de verwachtingen we zijn er tevreden over,

, Boxmeer 12 zonnepanelen

8

, Overloon Overloon