Meer dan 125 tevreden klanten gingen u voor

Een tevreden klant is het belangrijkste resultaat. Bekijk hier welke klanten u voorgingen en hoe zij de installatie hebben ervaren.

9.2

gemiddelde score
REFERENTIES

Klantenervaringen

10

We zijn ontzettend tevreden over Soltecs! Het is een professioneel bedrijf dat goed advies geeft en de gemaakte afspraken keurig nakomt. De zonnepanelen werden geplaatst door vriendelijke en kundige monteurs, die alles netjes hebben afgewerkt. De bekabeling is mooi weggewerkt in de spouwmuur en de wtw dakdoorvoeren zijn vervangen door ventilatiepannen. Een top bedrijf met een top service!

Venray 32 ZONNEPANELEN

9

Gewoon goed. Vriendelijk contact. Duidelijke informatie en/of afspraken. Zowel voor als na het plaatsen. Nette afwerking van het systeem.

Sint Anthonis 14 ZONNEPANELEN

9

Soltecs heeft prima werk verricht alles is goed verlopen en werkt perfect ?

Groesbeek 8 ZONNEPANELEN

8

netjes aangelegd ,wij zijn super tevreden.ook over de werknemers.

Elsendorp 13 ZONNEPANELEN

9

Super service van offerte tot oplevering!

Boxmeer 10 ZONNEPANELEN

9

Meer dan tevreden met de uitstekende communicatie met Soltecs, kundige installatie en heel vriendelijke jongens onder leiding van Wesley, enorm bedankt ??

Malden 12 ZONNEPANELEN

9

Prima werk geleverd. Eventjes overleg gehad met de twee monteurs en verder alles soepel verlopen en goede uitleg gehad. Dus zeer tevreden hiero.

Boxmeer 14 ZONNEPANELEN

10

Een zeer net bedrijf en komen hun afspraken na.

Cuijk 8 ZONNEPANELEN

9

Stipt 2 zeer vriendelijke jongemannen aan de deur die ondanks de regen pauze in een snel tempo alles gelegd en aangesloten hadden. Ook alles netjes opgeruimd en goed uitgelegd hoe en waar de panelen aan te melden. Thx

Oeffelt 10 ZONNEPANELEN

10

prima uitleg, service en vriendelijke medewerkers

Haps 8 ZONNEPANELEN

9

Hoi soltecs, Fijne werkers , alles in overleg gedaan, Netjes gewerkt , super blij Gr van jan en ria van den hoven

Sambeek 8 ZONNEPANELEN

10

Prima werk geleverd. Vriendelijke mensen. Alles netjes afgewerkt en uitgelegd.

OEFFELT 14 ZONNEPANELEN

9

Fijne onderhandelingen Goede en vakkundige installatie ook elektrische meterkast Zeer tevreden

Ottersun 14 ZONNEPANELEN

9

buiten de prijs kwaliteitsverhouding die al goed was is er een zeer goede communicatie en zeer beleefde monteurs. Top

Reuver 14 ZONNEPANELEN

9

Zoals verwacht verliep ook dit gehele proces prima. Afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. Monteurs kundig en gezellig. Aanrader!! Het latere aanmelden van de panelen bij de energieleverancier door mijzelf gaat wat moeizaam.

Boxmeer 3 ZONNEPANELEN

9

Prima werk geleverd. Vriendelijke mensen. Alles netjes afgewerkt en uitgelegd.

Cuijk 9 ZONNEPANELEN

9

Goede samenwerking, gedreven en vakkundige mensen!

Bergen L 48 ZONNEPANELEN

9

Aanloop:Prima contacten: goede bereikbaarheid, duidelijke antwoorden.Geduldig. Goed nakomen van afspraken. Installatie: in prima overleg elegante en creatieve oplossing gevonden voor bekabeling naar meterkast.Deskundig personeel. Nazorg: goede bereikbaarheid. Geduldig.

MILSBEEK 20 ZONNEPANELEN

8

Vakkundige en snelle montage van de zonnepanelen jammer dat de monteurs vergeten waren om de dakpannen terug te leggen tijdens een regenbui. Hierdoor wat kleine lekkages. verder prima gewerkt en alles werkt naar behoren

Boxmeer 15 ZONNEPANELEN

10

Professioneel, vriendelijk en zeer netjes werkend na afloop prima uitleg weer een tevreden klant!

SINT AGATHA 14 ZONNEPANELEN

9

Wij zijn erg tevreden over Soltecs zonnepanelen uit Oeffelt. Het personeel is vakkundig en behulpzaam. De monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en het plaatsen van de zonnepanelen verliep vlekkeloos. Ook hebben zij de bekabeling netjes weggewerkt in de spouwmuur. De gemaakte afspraken zijn volledig na gekomen. Prima bedrijf!

Cuijk 14 ZONNEPANELEN

9

Heel tevreden over mijn zonnepanelen, geplaatst op 1 mei jl. nu mag de zon gaan schijnen. Geïnstalleerd volgens afspraak en helemaal tevreden.

Gennep 10 ZONNEPANELEN

9

Netjes geleverd en gemonteerd, deskundige monteurs.

Gennep 7 ZONNEPANELEN

9

Zijn zeer te spreken over het snel en vakkundig installeren van onze zonnepanelen, correct handelen van de installateurs.

Beers 7 ZONNEPANELEN

9

Ben uiterst tevreden over de communicatie en het leggen van de panelen. De heren die de panelen gelegd hebben zijn zeer klantvriendelijk maar zeker ook zo professioneel. Het enige hele kleine min punt en daarom net geen 10 was het feit dat vooraf niet aangegeven was om zeker een paar reserve dakpannen in huis te hebben. Want helaas door de slechte kwaliteit van het dak sneuvelde een paar dakpannen waardoor even een stress momentje ontstond. Maar mede door de samenwerking met de monteur is dit opgelost.

Wijchen 8 ZONNEPANELEN

10

We zijn zeer tevreden over de installatie en alle afhandeling.

Vierlingsbeek 12 ZONNEPANELEN

9

Zeer tevreden over de zonnepanelen installatie door Soltecs. Alles was in één dag gereed. Vriendelijk en kundig personeel.

OEFFELT 33 ZONNEPANELEN

9

Ik ben ontzettend tevreden over hoe de jongens hebben gewerkt. Ze waren erg netjes en beleeft. Het was een super team om te zien. En niet te vergeten ze hebben netjes werk afgeleverd

Wanssum 9 ZONNEPANELEN

9

zeer tevreden fijn personeel vakkundig en veilig gewerkt een aanrader

Langenboom 12 ZONNEPANELEN

10

Goed advies afgegeven. Plaatsing en ingebruikstelling geschiet door professionele monteurs. Ik heb geen ervaring met andere bedrijven maar Soltecs verdient in mijn geval een uitstekende recensie. Wat uitstekend is moet met een 10 worden beloond.

Bergen (L) 27 ZONNEPANELEN

10

Fantastisch geholpen en goeie service. Plaatsers van de panelen uiterst vriendelijk en duidelijk qua informatie.

Groesbeek 8 ZONNEPANELEN

9

Zeer goede ervaring Werken netjes en zorgvuldig Komt zeer vertrouwd over Fijn zonder verrassingen

Oeffelt 7 ZONNEPANELEN

9

In een woord TOP

Boxmeer 10 ZONNEPANELEN

9

Top bedrijf! Keurige werknemers die, zelfs tijdens het leggen, meedenken. Een half jaar geleden besteld en zelfs de 8 extra panelen werden voor de destijds afgesproken prijs geleverd. Bij onze zoon ook zonnepanelen geleverd dus we wisten al dat het een fijn bedrijf was maar nu ook zelf ondervonden. Komen afspraken na, laten alles netjes achter, kortom alweer een tevreden klant!

Gassel 31 ZONNEPANELEN

9

Goed en netjes gewerkt. Vriendelijk personeel. Service was goed en volgens afspraak. Zeer tevreden.

oeffelt 16 ZONNEPANELEN

10

Goed meedenkend, tijdens plaatsing erg flexibel om het maximale uit de mogelijkheden te halen. Daarnaast erg netjes in het werk. Heel tevreden !

Grave 22 ZONNEPANELEN

10

Prima bedrijf, ze werken netjes. Ik beveel Soltecs iedereen aan.

Wanroij 10 ZONNEPANELEN

8

Professioneel bedrijf. Klantvriendelijk en deskundig personeel. Altijd bereid om vragen te beantwoorden tijdens het plaatsen van de panelen. Hun adviezen zijn op maat. Dus wat je NIET nodig hebt, adviseren zij dus ook NIET.

Gennep 7 ZONNEPANELEN

10

In de buurt werden door medewerkers van Soltecs zonnepanelen geplaatst. Tijdens een een gesprek over (on)mogelijkheden voor plaatsen van zonnepanelen op onze woning met dakkapel en aanbouw aan het huis werd goed uitleg gegeven. Medewerkers waren zeer vriendelijk en namen toch even de tijd hiervoor. Via de website vervolgens een offerte aangevraagd. Het gehele proces werd vakkundig uitgelegd. De uiteindelijke installatie werd door de weersomstandigheden helaas iets uitgesteld, echter er werd snel een nieuwe datum gepland. Het plaatsen verliep vlot en wederom vakkundig, zoals vooraf besproken. Alles werd achteraf netjes opgeruimd. Ook al is er nu wat minder zon, toch zien we het positieve resultaat al op onze energierekening. Met het voorjaar en een zomer in het vooruitzicht zien we het nieuwe jaar zonnig tegemoet. Uitstekende ervaring met Soltecs. Top.

Boxmeer 7 ZONNEPANELEN

8

In combinatie met nieuw dak. Duurde wat lang voordat panelen geplaatst zijn. Aansluiten,afwerken en monteurs prima

Gennep 13 ZONNEPANELEN

9

In februari bij de dochter 16 zonnepanelen laten leggen. In april 11 bij ons zelf. Monteurs vakkundige en beleefd. Kantoor personeel vriendelijke.

Gennep 11 ZONNEPANELEN

10

Perfect volgens afspraak en keurig achter gelaten

Beugen 7 ZONNEPANELEN

9

zonnepanelen in 1dag gelegd en aangesloten super afgeleverd.

Haps 10 ZONNEPANELEN

9

Netjes gewerkt en de panelen liggen er mooi bij om van de zon te genieten

Mill 14 ZONNEPANELEN

10

We zijn superblij met de zonnepanelen geleverd en vakkundig geinstalleerd door Soltecs. We kunnen iedereen Soltecs aanbevelen.

Wanroij 18 ZONNEPANELEN

10

Alles conform afspraak, netjes afgewerkt, vriendelijk, fijn personeel met hart voor de zaak en de klant

uden 24 ZONNEPANELEN

9

Prima vlotte installatie. Deskundige monteurs,en goede uitleg.

Cuijk 10 ZONNEPANELEN

10

Zeer beleefde en nette monteurs, netjes gewerkt, met een stofzuiger binnen alles schoon gemaakt.

gennep 12 ZONNEPANELEN

9

Zeer te te spreken over het snelle, persoonlijke en inhoudelijke advies van Patrick. Inmiddels hebben wij de panelen bijna een jaar op het dak liggen en kan ik concluderen dat wij over zowel de installatie als de prestaties van de zonnepanelen zeer tevreden zijn.

Boxmeer 17 ZONNEPANELEN

10

Zeer positief over zowel voorbereiding en advies, plaatsing en afronding. Keurige medewerkers. Een bedrijf om aan te bevelen.

Groesbeek 8 ZONNEPANELEN

10

Wij zijn zeer tevreden over zeer correcte afwikkeling en montage van de zonnepanelen. Zeer bekwame vakmensen en kunnen we zondermeer Soltecs als betrouwbare leverancier aanbevelen.

Malden 8 ZONNEPANELEN

10

De offerte voor de acht panelen dateert van 25 april 2022. De panelen zijn op 12 oktober 2022 gelegd. Onder het offertenummer staat: "Offerte geldig 1 maand na offertedatum". En dan lees je in de maanden tussen het uitbrengen van de offerte en de legdatum dat de kostprijs voor o.a. zonnepanelen behoorlijk is gestegen en dan denk je: "Wanneer komt Soltecs op die offerte terug"? Antwoord: "Niet". De panelen zijn perfect gelegd. Vanwege leveringsproblemen van het in de offerte genoemde type is er een zwaardere omvormer geplaatst en het totaalbedrag op de eindfactuur is gelijk gebleven aan dat op de uitgebrachte offerte. Zo'n bedrijf ga je toch aanbevelen? En al helemaal als alles ook nog naar volle tevredenheid is verlopen en de installatie werkt als een "zonnetje".

Malden 8 ZONNEPANELEN

9

Prima service

Heijen 14 ZONNEPANELEN

10

Vanaf de eerste info en goed advies t/m de plaatsing zijn wij zeer tevreden over de zonnepaneleninstallatie door Soltecs. Ook bij slechts 10 panelen een 10 voor Soltecs!

Boxmeer 10 ZONNEPANELEN

9

Snel geregeld na oplevering van mijn huis, men denkt bij het leggen/instaleren in oplossingen en met klant mee. Zeer tevreden, kan dit bedrijf aanraden.

Wanroij 16 ZONNEPANELEN

10

Prima werk geleverd. Afspraken worden nagekomen. De jongens werken netjes en geven prima uitleg.

Vierlingsbeek 8 ZONNEPANELEN

10

Wij zijn heel tevreden over Soltecs. Duidelijke, volledige offerte met alle specs van de panelen en omvormer e.d. en een eerlijke berekening van de te verwachten opbrengst. Andere aanbieders willen dat nog wel eens te rooskleurig voorspiegelen. Tijdens het plaatsen van de panelen is er heel netjes gewerkt, goed overlegd, en geen rommel achtergelaten. Na het uitvallen van een van de werknemers werd er binnen een half uur een vervanger geregeld.

Cuijk 12 ZONNEPANELEN

9

Afspraken en afhandeling correct en zeer goed verlopen. Zeer goed en netjes gewerkt. Ik beveel dit bedrijf bij vrienden en kennissen aan. En ze geven een concurrerende prijs af. Bedankt mensen van Soltecs.

Haps 18 ZONNEPANELEN

9

We zijn erg tevreden over de ervaring met soltecs. Goed en duidelijk advies,erg vriendelijke en vakbekwame monteurs. Een echte aanrader.

Horst 12 zonnepanelen

10

We zijn dik tevreden over Soltecs. Tijdens onze keuze voor het zonnepanelensysteem werden alle vragen goed beantwoord. Het was Soltecs niets te veel om meerdere opties uit te werken, opdat wij onze keuze konden maken. Bij de intake aan huis werd goed geluisterd naar onze wensen betreffende de installatie. De installatie werd door de monteurs perfect en keurig uitgevoerd. De mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Keuzes betreffende de installatie werden steeds overlegd. Na afloop van de installatie werd de werking duidelijk uitgelegd. Bij Soltecs is de klant koning.

Gennep 9 ZONNEPANELEN

9

Toen we besloten hadden zonnepanelen aan te schaffen en bij ons al verschillende keer de naam van Soltecs uit Oeffelt hadden gehoord, is toch gebleken dat dit een zeer juiste keuze is geweest wat betreft, de duidelijke afspraken, goede uitleg, snelheid, alles in een dag gerealiseerd en vriendelijke en vakkundig personeel. Ook wordt er zeer netjes gewerkt, alles wordt keurig opgeruimd. Ook wanneer je iets wilt weten, krijg je via de mail of telefoon vrij snel een duidelijk antwoord op je vragen. Voor diegenen die van plan zijn zonnepanelen aan te schaffen is Soltecs uit Oeffelt zeker een aanrader.

Gennep 13 ZONNEPANELEN

9

Goede offerte en goede uitleg nette en goede monteurs, laten geen rommel achter. dit bedrijf is een aanrader.

grave 8 ZONNEPANELEN

10

Zeer tevreden, Soltecs is voor iedereen aan te raden, zeer goeie informatie en assistentie, ook met het invullen van het papierwerk, montage is prima verlopen en liggen mooi op het dak, zoals afgesproken. zeer kundige monteurs. Bedankt Soltecs.

OVERLOON 16 ZONNEPANELEN

8

Zeer tevreden over zowel voortraject als installatie en nazorg

OVERLOON 18 ZONNEPANELEN

9

Alles prima verlopen. Heel goede service.

Haps 12 ZONNEPANELEN

10

Keurig bedrijf alle afspraken zijn meer als netjes afgehandeld. Bijzonder prettige vertrouwde en kundige monteurs. Met name de monteurs zijn de gehele dag in en om het het huis ,voor ons was het een feestje. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen. Nette montage goed werkende installatie en keurig opgeruimd. Honderd procent waardering

Cuijk 12 ZONNEPANELEN

9

Snelle service, echte vakmensen, kwamen met een ploeg van 3 mensen, een dag werken, er was een dakpan gesneuveld, deze werd keurig vervangen, werken netjes , geen rommel achtergelaten alles netjes meegenomen ook de kapotte dakpan, echt service geleverd. Het opwekken van stroom kan nu gaan beginnen. Met dank aan het team Soltecs.

Oeffelt 15 ZONNEPANELEN

10

Soltecs is een professioneel bedrijf. Goed meedenken over wat voor een installatie voldoet aan de wensen van de klant. B.v. een toekomstige huis accu of een elektrische auto laden. Zeer snelle installatie en heel erg netjes werken. Installatie is geheel naar wens opgeleverd. Wilt u kwaliteit, doe dan zaken met Soltecs.

Boxmeer 14 ZONNEPANELEN

10

Dik tevreden! Snelle offerte en levering, goede prijs kwaliteit verhouding en nette montage door ervaren personeel.

Oploo 18 ZONNEPANELEN

9

We zijn zeer tevreden. Prima werk geleverd door Soltecs.

Rijkevoort 11 ZONNEPANELEN

9

Komen hun afspraken na, monteurs werken netjes, denken mee en werken alles netjes af. Een aanrader!

5446aa Wanroij 10 ZONNEPANELEN

10

Alles perfect geregeld, ook met vragen vooraf en achteraf nooit geen probleem. En super netjes geïnstalleerd. Top

Gennep 4 ZONNEPANELEN

8

Goede service, flexibele en vlotte service, nette medewerkers.

Mill 19 ZONNEPANELEN

8

Over all enorm tevreden! Aandachtspunten: * Na 2mnd geen contact na inplannen afspraak, is een mail de dag voor aankomst wel fijn. (tijd, bevestiging) * Helaas lukte het niet om alles op een dag te installeren, uiteindelijk was daar voor een nieuwe afspraak telefonisch of what'sapp contact beter over geweest. * Aardige mannen die net en prima werk afleverden, helaas vinden we overal peuken, op het dak en het terras. Daar zijn we iets minder blij mee.

Molenhoek 16 ZONNEPANELEN

10

Mooi en kundig bedrijf die graag voor je klaar staat. Ik heb inmiddels 26 panelen liggen en er geen spijt van! Goede kwaliteit, juiste prijs, precies wat ik wil! Aanrader!

Venray 26 ZONNEPANELEN

9

Alles netjes geleverd vlg afspraak

Oeffelt 7 ZONNEPANELEN

9

Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken omtrent communicatie en de uitvoering van de werkzaamheden Zijn netjes uitgevoerd en alles netjes achter gelaten en opgeruimd. Ik kan Soltecs aanbevelen al u nog zonnepanelen wilt laten plaatsen.

Cuijk 14 zonnepanelen

10

Prima bedrijf. Komen de afspraken goed na, en werken heel netjes. Fijne mensen om mee te werken. Ook de monteurs werken netjes en zijn erg vriendelijk. Wat mij betreft top bedrijf.

Gassel 12 zonnepanelen

10

Netjes en correct gewerkt, op afgesproken dag op tijd aanwezig, alles netjes achtergelaten nadat installatie klaar was , een tevreden klant zal jullie bedrijf zeker aanbevelen bij andere

Haps 15 zonnepanelen

9

de installeurs die de zonnepanelen hebben geplaatst hebben netjes gewerkt en alles netjes opgebruikt een aanrader voor andere klanten die zonnepanelen willen plaatsen

maashees 11 ZONNEPANELEN

10

De installatie is zeer netjes, en precies zoals in de offerte en planning afgesproken, geïnstalleerd. Verder wordt op iedere vraag snel geantwoord. M.a.w een strakke service.

HAPS 11 ZONNEPANELEN

9

Goede uitleg, en net werk geleverd!

Gennep 7 ZONNEPANELEN

10

Het hele traject is vanaf het eerste contact tot aan de oplevering zeer prettig en vakkundig verlopen. Geert

VELP NB 20 ZONNEPANELEN

10

Ik ben voor 100 % tevreden over het gehele proces (informatie-avond, offerte, tijdspad, levering en montage, deskundig en attent personeel, uitleg systeem en app).

Beugen 14 zonnepanelen

9

Zeer tevreden en netjes geinstalleerd

Oeffelt 16 zonnepanelen

9

Na een bezichtiging ontving ik een duidelijke en complete offerte en na opdracht hebben de vakmannen keurig werk afgeleverd.

Boekel 12 zonnepanelen

9

Zeer tevreden over de twee werknemers die de zonnepanelen hebben geplaatst. Daarnaast werden de vragen mijnerzijds naar tevredenheid beantwoord

Nieuw-Bergen 10 zonnepanelen

10

Van offerte tot oplevering en rekening perfect verzorgt en geregeld, netjes afgewerkt en alles uitgelegd en opgeruimd, dezelfde dag nog opbrengst ik kan en zal Soltecs daarom zeker aanbevelen.

wanroij 12 zonnepanelen

9

afspraken zijn goed na gekomen verders hebben de monteurs hun werk goed gedaan zover ik kan beoordelen is alles netjes afgewerkt bedankt

haps 16 zonnepanelen

8

Jongens hebben netjes hun werk gedaan en alles nadien opgeruimd. Netjes in de omgang. Helemaal tevreden.

Wilbertoord 12 zonnepanelen

9

Soltecs leverde een duidelijke offerte. In vergelijking met andere installateurs was het rendement realistisch en eerlijk. De vragen nav de offerte werden goed beantwoord. Installeren ging prima, goede legploeg. Kritische vragen na een week gebruik werden goed en duidelijk beantwoord. Tevreden over het eindresultaat.

Cuijk 12 zonnepanelen

10

Bedrijf is een aanrader. Ze houden zich aan de afgesproken afspraken. Personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit voor de prijs die afgesproken is via de offerte.

Cuijk 13 zonnepanelen

8

Hallo. Ik ben zeer tevreden met de hele procedure van eerste contact tot het plaatsen van de panelen. Ook de monteurs gingen erg prettig en vriendelijk te werk. Soltecs is zeer aan te raden.

Boxmeer 8 zonnepanelen

9

Fijn contact in voortraject. Keurig nette uitvoering en geheel naar wens.

Grave 18 zonnepanelen

9

De panelen zijn volgens afspraak aangesloten. De jongens die bij ons gewerkt hebben, kennen hun vak en hebben keurig en heel netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden.

Cuijk 14 zonnepanelen

10

Nette en correcte offerte...afspraak en montage van de zonnenpanelen. Kan iedereen Soltecs aanraden....ik ben in ieder geval zeer tevreden.

Sambeek 16 zonnepanelen

8

Duidelijke en eerlijke uitleg over de besparing, goede service en vakkundige montage. Een aanrader als je zonnepanelen wilt.

Oeffelt 16 zonnepanelen

10

Een aanrader! Van offerte tot installatie van panelen en vervanging meterkast, prima verlopen en zeer tevreden. De installatie verliep goed ook al was er wat vertraging door onvoorziene omstandigheden. Aardige werklui, ze werken netjes en alles ziet er perfect uit.. Door kantoorpersoneel wordt je accuraat te woord gestaan.

Mill 8 zonnepanelen

9

Zeer tevreden over verloop van offerte tot en met leggen en aansluiten. Heel netjes gewerkt! En bij bijzonderheden (staat van platte dak) wordt netjes overlegd en geïnformeerd. Dank voor de service!

Cuijk 13 zonnepanelen

8

Zonnepanelen deskundig geplaatst. Monteurs denken mee zodat we nog twee extra panelen konden plaatsen. 👍

Haps 11 zonnepanelen

8

Offerte traject verliep uitstekend planning liep mede door drukte een beetje moeizaam. (we moesten er zelf een aantal keer voor nabellen) maar uiteindelijk hebben we een datum kunnen prikken. Het plaatsen verliep in 2 keer maar ook dat liep uitstekend. Goed uitleg gehad en alles is netjes opgeruimd achtergelaten door de installateurs. Dus al met al zijn wij zeer tevreden met Soltecs!

Oeffelt 30 zonnepanelen

10

Zeer nette afwerking bij plaatsing en een totaal goede service. 100% Tevreden.

Boxmeer 10 zonnepanelen

9

Prettige ervaring met bedreven mensen die voor hun vak gaan en een positieve instelling. Voor vragen kon ik altijd terecht! 😊🍀

Boxmeer 13 zonnepanelen

9

Alles zeer goed afgewerkt. Bedankt!

Haps 16 zonnepanelen

9

Alles netjes geregeld fijne monteur ik had nadien een kleine lekkage Werd meteen gerepareerd.

Oeffelt 17 zonnepanelen

10

Zeer vriendelijk personeel en alles werd duidelijk uitgelegd. Netjes gewerkt, Top bedrijf

Milsbeek 27 zonnepanelen

10

Helemaal tevreden, ik zou niets kunnen benoemen wat er niet goed is gegaan Ga vooral zo door !!!!!

Boxmeer 13 zonnepanelen

10

Super leuke spontane hard werkende mensen werken erg netjes en accuraat ruimen alles netjes op zijn allemaal even vriendelijk je kan ze net bellen waneer je wil voor uitleg we zijn zeer tevreden en zullen soltec aanraden bij vrienden en kenessen groeten fam ermers uit mill

Mill 22 zonnepanelen

8

Mijn ervaring met soltecs zijn goed te noemen. Werken netjes, mocht er eventueel iets aangepast moeten worden op een later tijdstip is dit geen enkel probleem. Goede service. R.L.

Gennep 18 zonnepanelen

10

Met verbazing heb ik gekeken naar de deskundigheid van de Soltec medewerkers bij de installatie van de zonnecellen, de omvormer en en het leggen van de bekabeling. Uitstekend opgeleverd en alles werkt naar wens

Milsbeek 7 zonnepanelen

9

Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid van de mensen die bij mij gewerkt hebben, Nu afwachten of het zonnetje gaat schijnen!

Haps 16 zonnepanelen

8

Ben zeer tevreden over : Fa. Soltecs uit Oefelt ...Goede uitleg over de de werking van de zonnepanelen. De montage ging volgens afspraak en correct .echte Vaklui. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen ! Sjaak C.

Bergen 14 zonnepanelen

9

Wij zijn zeer tevreden over de onlangs geplaatste 17 zonnepanelen door de mannen van Soltecs. Van eerste offertebezoek tot na de plaatsing van de panelen uitstekende vakkundige uitleg, informatie en begeleiding gekregen. Prima prijs/kwaliteit. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt, echte vakmensen, ze waren zeer vriendelijk. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

Mook 17 zonnepanelen

10

Zeer tevreden over de geplaatste zonnepanelen op het platte dak. Zowel de medewerkers op het kantoor als de monteurs zijn zeer vriendelijk en geven vakkundige uitleg, Wij zijn uitstekend begeleid vanaf het moment van aanvraag tot en met de plaatsing van de panelen. We hadden drie offertes van drie verschillende partijen waarbij de prijzen redelijk overeen kwamen, maar Soltecs maakte direct de beste indruk en maakte onze conclusie ook waar. Keurige medewerkers en snelle levering. Perfect gelopen. Ik kan Soltecs iedereen aanbevelen.

Mook 16 zonnepanelen

8

Bedrijf heeft correct met nette monteurs alles vlg. afspraak gemonteerd

Beek en Donk 7 zonnepanelen

10

Fijn bedrijf dat meedenkt. Ik was bang voor storing op mijn zend(amateur) apparatuur. En ze gingen meteen kijken wat ze er mee konden doen. We kregen het advies om evt geen optmizers te laten installeren en ze zochten een bijpassende omvormer voor me uit. Het spul draait nu 3 dagen en vooralsnog geen storing ondervonden. De monteurs waren klantvriendelijk en prettig in omgang en hebben net werk afgeleverd. TOP

Boxmeer 12 zonnepanelen

10

Zeer tevreden! Netjes gewerkt. Correcte medewerkers. De 10 punten dus zeker verdiend!

Sint Hubert 10 zonnepanelen

9

Prima advies. Vakkundige installatie van de panelen. Zeer tevreden over het resultaat.

Boxmeer 23 zonnepanelen

10

Wij zijn heel blij met onze 17 zonnepanelen. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Echte vakmensen en heel vriendelijk. De uitleg was professioneel en duidelijk. Ook de app voor de telefoon is professioneel. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

Venray 17 zonnepanelen

10

Ik heb de aanloop, realisering, afronding en begeleiding als erg klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel ervaren. Ik zal Soltec bij vrienden, kennissen en familie van harte aanbevelen! Dank voor de plezierige samenwerking

Beers 11 zonnepanelen

9

Zeer tevreden over de vakmensen die de panelen op het dak hebben geplaatst. Ondanks de vele tegenslagen die ze ondervonden met de pannen waarvan veel van braken bleven ze gemotiveerd en hulpvaardig en hebben de klus uitstekend geklaard. Alles netjes geinstalleerd en opgeruimd. Prima vakmensen die goede service leverden.

Mill 17 zonnepanelen

9

Wij hebben uiteindelijk na verschillende offertes gekozen voor Soltecs. Vervanging van stoppenkast door externbedrijf was goed geregeld daarna kwam een medewerker om het stroom aan te leggen voor de panelen en aansluitend met 2 extra man de panelen gelegd, ondertussen ook nog een gezellig praatje gemaakt over het systeem en de veiligheid ervan waardoor het vertrouwen alleen maar toenam. Al met al zeer tevreden over het eind resultaat! Fam Gerritsen te Cuijk

Cuijk 13 zonnepanelen

10

Aanvraag voor offerte, liep snel en accuraat. Prijs-kwaliteit is goed Voorlichting zeer helder, concreet en duidelijk Plaatsing zonnepanelen verliep op een deskundige, nette en veilige manier. Kortom: Twijfelt u nog, niet doen ga voor Soltecs!!

Boxmeer 18 zonnepanelen

9

Vanaf aanvraag offerte, plaatsen en aanleggen t/m factuur is alles goed verlopen. Goed personeel en goed begeleid ondanks Covid. Hiervoor mijn dank

Groesbeek 23 zonnepanelen

9

Wij hebben zeer positieve ervaringen met Soltecs. Duidelijke afspraken vooraf en deze zijn keurig nagekomen. Ook de communicatie is goed en prettig verlopen. De installatie is begin oktober 2020 geplaatst en in werking gesteld. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en kunnen Soltecs dan ook aanbevelen.

Mill 46 zonnepanelen

8

Zeer tevreden over de levering en installatie van de 14 zonnepanelen op ons dak. Heel klantvriendelijk en vakbekwaam.

Milsbeek 14 zonnepanelen

10

Dit is de tweede keer dat we bij Soltecs aankloppen voor het bijplaatsen van zonnepanelen. Het klinkt bijna saai, maar er is niets aan te merken op Soltecs. Ze doen precies wat beloofd is en het personeel is uiterst vriendelijk . Een aanrader voor wie zonnepanelen op het dak wil hebben.

Lent 23 zonnepanelen

9

Duidelijke advies, heldere communicatie, doen wat ze beloven en er is netjes gewerkt. Ik beveel soltecs zeker aan!

Boxmeer 14 zonnepanelen

9

Zonnepanelen geplaatst volgens afspraak, meteen meterkast ge-update alles volgens afspraak, verliep allemaal vlot en zonder problemen korte lijnen binnen het bedrijf, voldoet aan de verwachtingen we zijn er tevreden over,

Boxmeer 12 zonnepanelen

8

Overloon Overloon