Referenties en Ervaringen

Mook 17 zonnepanelen
​ ​

Wij zijn zeer tevreden over de onlangs geplaatste 17 zonnepanelen door de mannen van Soltecs. Van eerste offertebezoek tot na de plaatsing van de panelen uitstekende vakkundige uitleg, informatie en begeleiding gekregen. Prima prijs/kwaliteit. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt, echte vakmensen, ze waren zeer vriendelijk. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

right-img
Black-img
Black-img
Mook 16 zonnepanelen
​ ​

Zeer tevreden over de geplaatste zonnepanelen op het platte dak. Zowel de medewerkers op het kantoor als de monteurs zijn zeer vriendelijk en geven vakkundige uitleg, Wij zijn uitstekend begeleid vanaf het moment van aanvraag tot en met de plaatsing van de panelen. We hadden drie offertes van drie verschillende partijen waarbij de prijzen redelijk overeen kwamen, maar Soltecs maakte direct de beste indruk en maakte onze conclusie ook waar. Keurige medewerkers en snelle levering. Perfect gelopen. Ik kan Soltecs iedereen aanbevelen.

right-img
Groesbeek 23 zonnepanelen
​ ​

Vanaf aanvraag offerte, plaatsen en aanleggen t/m factuur is alles goed verlopen. Goed personeel en goed begeleid ondanks Covid. Hiervoor mijn dank

right-img
Black-img
Black-img
Venray 17 zonnepanelen
​ ​

Wij zijn heel blij met onze 17 zonnepanelen. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Echte vakmensen en heel vriendelijk. De uitleg was professioneel en duidelijk. Ook de app voor de telefoon is professioneel. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

right-img
Gennep 12 Zonnepanelen
​ ​

"Ben erg tevreden. alles hier aan huis goed doorgesproken met duidelijke uitleg. Netjes en vlot gewerkt, veiligheid niet uit het oog verloren. De installatie van de panelen is goed verlopen. Er hebben zich geen problemen voorgedaan en alles is volgens mij goed verlopen. De hindernissen die zijn ontstaan, waren keurig opgevangen. Ontzettend tevreden."

right-img
Black-img
Black-img
Oeffelt 68 zonnepanelen
​ ​

"Vanwege de besparing heb ik gekozen voor zonnepanelen van Soltecs, een bedrijf dat achter zijn product staat en vertrouwen uitstraalt. De installatie ging uitstekend. De jongens hebben keurig gewerkt en de boel netjes achtergelaten. Petje af voor installateurs. We zijn bijzonder tevreden over de service, de kwaliteit van het materiaal en de installatie van Soltecs. Wij zullen bij iedereen die wij spreken en interesse hebben in zonnepanelen Soltecs van harte aanbevelen!"

right-img
Boxmeer 12 zonnepanelen
​ ​

Zonnepanelen geplaatst volgens afspraak, meteen meterkast ge-update alles volgens afspraak, verliep allemaal vlot en zonder problemen korte lijnen binnen het bedrijf, voldoet aan de verwachtingen we zijn er tevreden over,

right-img
Black-img
Black-img
Haps 16 Zonnepanelen
​ ​

"Na binnenkomst hebben de monteurs uitgelegd wat ze gingen doen. Aan het begin van de middag waren ze klaar met het plaatsen van de zonnepanelen. De installatie door Soltecs verliep perfect. De zonnepanelen doen aan opbrengsten wat Soltecs beloofd heeft. Ze leveren zelfs ietsje meer op. Het voldoet aan mijn verwachtingen. We zijn erg tevreden."
 

right-img
Oeffelt 12 Zonnepanelen
​ ​

"Bedrijfsnaam gekregen van mensen uit de straat, zij waren erg tevreden. Uw personeel was vriendelijk en heeft keurig werk afgeleverd. Ze waren binnen een paar uur klaar en hebben de boel netjes achtergelaten. Ze liggen er mooi op, ik ben er blij mee."
 

right-img
Black-img
Black-img
Oploo 16 zonnepanelen
​ ​

"Prijs kwaliteit verhouding is heel aantrekkelijk en daarnaast de reviews danwel ervaringen van de klanten heeft ons ook geholpen met het maken van de keuze van jullie dienstverlening. Dat blijkt achteraf een heel goede keuze te zijn geweest. Dat heeft de praktijk inmiddels laten zien: snelle, heldere offerte, prima uitleg en prettige manier van plaatsen. Nu mag de zon de rest van het werk doen!"
 

right-img