Referenties en Ervaringen

Horst 12 zonnepanelen
​ ​

We zijn erg tevreden over de ervaring met soltecs. Goed en duidelijk advies,erg vriendelijke en vakbekwame monteurs. Een echte aanrader.

right-img
Black-img
Black-img
wanroij 12 zonnepanelen
​ ​

Van offerte tot oplevering en rekening perfect verzorgt en geregeld, netjes afgewerkt en alles uitgelegd en opgeruimd, dezelfde dag nog opbrengst ik kan en zal Soltecs daarom zeker aanbevelen.

right-img
Wilbertoord 12 zonnepanelen
​ ​

Jongens hebben netjes hun werk gedaan en alles nadien opgeruimd. Netjes in de omgang. Helemaal tevreden.

right-img
Black-img
Black-img
Cuijk 12 zonnepanelen
​ ​

Soltecs leverde een duidelijke offerte. In vergelijking met andere installateurs was het rendement realistisch en eerlijk. De vragen nav de offerte werden goed beantwoord. Installeren ging prima, goede legploeg. Kritische vragen na een week gebruik werden goed en duidelijk beantwoord. Tevreden over het eindresultaat.

right-img
Cuijk 13 zonnepanelen
​ ​

Bedrijf is een aanrader. Ze houden zich aan de afgesproken afspraken. Personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit voor de prijs die afgesproken is via de offerte.

right-img
Black-img
Black-img
Boxmeer 8 zonnepanelen
​ ​

Hallo. Ik ben zeer tevreden met de hele procedure van eerste contact tot het plaatsen van de panelen. Ook de monteurs gingen erg prettig en vriendelijk te werk. Soltecs is zeer aan te raden.

right-img
Cuijk 14 zonnepanelen
​ ​

De panelen zijn volgens afspraak aangesloten. De jongens die bij ons gewerkt hebben, kennen hun vak en hebben keurig en heel netjes gewerkt. Wij zijn heel tevreden.

right-img
Black-img
Black-img
Mill 8 zonnepanelen
​ ​

Een aanrader! Van offerte tot installatie van panelen en vervanging meterkast, prima verlopen en zeer tevreden. De installatie verliep goed ook al was er wat vertraging door onvoorziene omstandigheden. Aardige werklui, ze werken netjes en alles ziet er perfect uit.. Door kantoorpersoneel wordt je accuraat te woord gestaan.

right-img
Cuijk 13 zonnepanelen
​ ​

Zeer tevreden over verloop van offerte tot en met leggen en aansluiten. Heel netjes gewerkt! En bij bijzonderheden (staat van platte dak) wordt netjes overlegd en geïnformeerd. Dank voor de service!

right-img
Black-img
Black-img
Haps 11 zonnepanelen
​ ​

Zonnepanelen deskundig geplaatst. Monteurs denken mee zodat we nog twee extra panelen konden plaatsen. 👍

right-img