Referenties en Ervaringen

Cuijk 13 zonnepanelen
​ ​

Wij hebben uiteindelijk na verschillende offertes gekozen voor Soltecs. Vervanging van stoppenkast door externbedrijf was goed geregeld daarna kwam een medewerker om het stroom aan te leggen voor de panelen en aansluitend met 2 extra man de panelen gelegd, ondertussen ook nog een gezellig praatje gemaakt over het systeem en de veiligheid ervan waardoor het vertrouwen alleen maar toenam. Al met al zeer tevreden over het eind resultaat! Fam Gerritsen te Cuijk

right-img
Black-img
Black-img
Mook 17 zonnepanelen
​ ​

Wij zijn zeer tevreden over de onlangs geplaatste 17 zonnepanelen door de mannen van Soltecs. Van eerste offertebezoek tot na de plaatsing van de panelen uitstekende vakkundige uitleg, informatie en begeleiding gekregen. Prima prijs/kwaliteit. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt, echte vakmensen, ze waren zeer vriendelijk. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

right-img
Groesbeek 23 zonnepanelen
​ ​

Vanaf aanvraag offerte, plaatsen en aanleggen t/m factuur is alles goed verlopen. Goed personeel en goed begeleid ondanks Covid. Hiervoor mijn dank

right-img
Black-img
Black-img
Mook 16 zonnepanelen
​ ​

Zeer tevreden over de geplaatste zonnepanelen op het platte dak. Zowel de medewerkers op het kantoor als de monteurs zijn zeer vriendelijk en geven vakkundige uitleg, Wij zijn uitstekend begeleid vanaf het moment van aanvraag tot en met de plaatsing van de panelen. We hadden drie offertes van drie verschillende partijen waarbij de prijzen redelijk overeen kwamen, maar Soltecs maakte direct de beste indruk en maakte onze conclusie ook waar. Keurige medewerkers en snelle levering. Perfect gelopen. Ik kan Soltecs iedereen aanbevelen.

right-img
Haps 16 Zonnepanelen
​ ​

"Na binnenkomst hebben de monteurs uitgelegd wat ze gingen doen. Aan het begin van de middag waren ze klaar met het plaatsen van de zonnepanelen. De installatie door Soltecs verliep perfect. De zonnepanelen doen aan opbrengsten wat Soltecs beloofd heeft. Ze leveren zelfs ietsje meer op. Het voldoet aan mijn verwachtingen. We zijn erg tevreden."
 

right-img
Black-img
Black-img
Venray 17 zonnepanelen
​ ​

Wij zijn heel blij met onze 17 zonnepanelen. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Echte vakmensen en heel vriendelijk. De uitleg was professioneel en duidelijk. Ook de app voor de telefoon is professioneel. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

right-img
Beek en Donk 7 zonnepanelen
​ ​

Bedrijf heeft correct met nette monteurs alles vlg. afspraak gemonteerd

right-img
Black-img
Black-img
Boxmeer 12 zonnepanelen
​ ​

Fijn bedrijf dat meedenkt. Ik was bang voor storing op mijn zend(amateur) apparatuur. En ze gingen meteen kijken wat ze er mee konden doen. We kregen het advies om evt geen optmizers te laten installeren en ze zochten een bijpassende omvormer voor me uit. Het spul draait nu 3 dagen en vooralsnog geen storing ondervonden. De monteurs waren klantvriendelijk en prettig in omgang en hebben net werk afgeleverd. TOP

right-img
Ottersum 9 zonnepanelen
​ ​

"Wij hebben nu een ruim een half jaar 9 zonnepanelen. Wij hebben ze eind december laten plaatsen. Nu 9 maanden later hebben we ongeveer 1800KWh terug verdiend. Alles zeer snel en vakkundig aangesloten. Er wordt snel en uiterst serieus omgegaan met je opmerkingen en vragen. De investering in zonnepanelen bleek een goede zet te zijn. Ik kan het iedereen aanbevelen."

right-img
Black-img
Black-img
Mill 46 zonnepanelen
​ ​

Wij hebben zeer positieve ervaringen met Soltecs. Duidelijke afspraken vooraf en deze zijn keurig nagekomen. Ook de communicatie is goed en prettig verlopen. De installatie is begin oktober 2020 geplaatst en in werking gesteld. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken en kunnen Soltecs dan ook aanbevelen.

right-img