Referenties en Ervaringen

Horst 12 zonnepanelen
​ ​

We zijn erg tevreden over de ervaring met soltecs. Goed en duidelijk advies,erg vriendelijke en vakbekwame monteurs. Een echte aanrader.

right-img
Black-img
Black-img
wanroij 12 zonnepanelen
​ ​

Van offerte tot oplevering en rekening perfect verzorgt en geregeld, netjes afgewerkt en alles uitgelegd en opgeruimd, dezelfde dag nog opbrengst ik kan en zal Soltecs daarom zeker aanbevelen.

right-img
Wilbertoord 12 zonnepanelen
​ ​

Jongens hebben netjes hun werk gedaan en alles nadien opgeruimd. Netjes in de omgang. Helemaal tevreden.

right-img
Black-img
Black-img
Cuijk 12 zonnepanelen
​ ​

Soltecs leverde een duidelijke offerte. In vergelijking met andere installateurs was het rendement realistisch en eerlijk. De vragen nav de offerte werden goed beantwoord. Installeren ging prima, goede legploeg. Kritische vragen na een week gebruik werden goed en duidelijk beantwoord. Tevreden over het eindresultaat.

right-img
Boxmeer 8 zonnepanelen
​ ​

Hallo. Ik ben zeer tevreden met de hele procedure van eerste contact tot het plaatsen van de panelen. Ook de monteurs gingen erg prettig en vriendelijk te werk. Soltecs is zeer aan te raden.

right-img
Black-img
Black-img
Cuijk 13 zonnepanelen
​ ​

Bedrijf is een aanrader. Ze houden zich aan de afgesproken afspraken. Personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaam. Het materiaal is van uitstekende kwaliteit voor de prijs die afgesproken is via de offerte.

right-img
Mill 22 zonnepanelen
​ ​

Super leuke spontane hard werkende mensen werken erg netjes en accuraat ruimen alles netjes op zijn allemaal even vriendelijk je kan ze net bellen waneer je wil voor uitleg we zijn zeer tevreden en zullen soltec aanraden bij vrienden en kenessen groeten fam ermers uit mill

right-img
Black-img
Black-img
Gennep 18 zonnepanelen
​ ​

Mijn ervaring met soltecs zijn goed te noemen. Werken netjes, mocht er eventueel iets aangepast moeten worden op een later tijdstip is dit geen enkel probleem. Goede service. R.L.

right-img
Milsbeek 7 zonnepanelen
​ ​

Met verbazing heb ik gekeken naar de deskundigheid van de Soltec medewerkers bij de installatie van de zonnecellen, de omvormer en en het leggen van de bekabeling. Uitstekend opgeleverd en alles werkt naar wens

right-img
Black-img
Black-img
Haps 16 zonnepanelen
​ ​

Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid van de mensen die bij mij gewerkt hebben, Nu afwachten of het zonnetje gaat schijnen!

right-img