Referenties en Ervaringen

Cuijk 13 zonnepanelen
​ ​

Wij hebben uiteindelijk na verschillende offertes gekozen voor Soltecs. Vervanging van stoppenkast door externbedrijf was goed geregeld daarna kwam een medewerker om het stroom aan te leggen voor de panelen en aansluitend met 2 extra man de panelen gelegd, ondertussen ook nog een gezellig praatje gemaakt over het systeem en de veiligheid ervan waardoor het vertrouwen alleen maar toenam. Al met al zeer tevreden over het eind resultaat! Fam Gerritsen te Cuijk

right-img
Black-img
Black-img
Boxmeer 18 zonnepanelen
​ ​

Aanvraag voor offerte, liep snel en accuraat. Prijs-kwaliteit is goed Voorlichting zeer helder, concreet en duidelijk Plaatsing zonnepanelen verliep op een deskundige, nette en veilige manier. Kortom: Twijfelt u nog, niet doen ga voor Soltecs!!

right-img
Gennep 18 zonnepanelen
​ ​

Mijn ervaring met soltecs zijn goed te noemen. Werken netjes, mocht er eventueel iets aangepast moeten worden op een later tijdstip is dit geen enkel probleem. Goede service. R.L.

right-img
Black-img
Black-img
Milsbeek 7 zonnepanelen
​ ​

Met verbazing heb ik gekeken naar de deskundigheid van de Soltec medewerkers bij de installatie van de zonnecellen, de omvormer en en het leggen van de bekabeling. Uitstekend opgeleverd en alles werkt naar wens

right-img
Haps 16 zonnepanelen
​ ​

Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid van de mensen die bij mij gewerkt hebben, Nu afwachten of het zonnetje gaat schijnen!

right-img
Black-img
Black-img
Beers 11 zonnepanelen
​ ​

Ik heb de aanloop, realisering, afronding en begeleiding als erg klantvriendelijk, betrouwbaar en professioneel ervaren. Ik zal Soltec bij vrienden, kennissen en familie van harte aanbevelen! Dank voor de plezierige samenwerking

right-img
Bergen 14 zonnepanelen
​ ​

Ben zeer tevreden over : Fa. Soltecs uit Oefelt ...Goede uitleg over de de werking van de zonnepanelen. De montage ging volgens afspraak en correct .echte Vaklui. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen ! Sjaak C.

right-img
Black-img
Black-img
Mook 17 zonnepanelen
​ ​

Wij zijn zeer tevreden over de onlangs geplaatste 17 zonnepanelen door de mannen van Soltecs. Van eerste offertebezoek tot na de plaatsing van de panelen uitstekende vakkundige uitleg, informatie en begeleiding gekregen. Prima prijs/kwaliteit. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt, echte vakmensen, ze waren zeer vriendelijk. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

right-img
Groesbeek 23 zonnepanelen
​ ​

Vanaf aanvraag offerte, plaatsen en aanleggen t/m factuur is alles goed verlopen. Goed personeel en goed begeleid ondanks Covid. Hiervoor mijn dank

right-img
Black-img
Black-img
Mook 16 zonnepanelen
​ ​

Zeer tevreden over de geplaatste zonnepanelen op het platte dak. Zowel de medewerkers op het kantoor als de monteurs zijn zeer vriendelijk en geven vakkundige uitleg, Wij zijn uitstekend begeleid vanaf het moment van aanvraag tot en met de plaatsing van de panelen. We hadden drie offertes van drie verschillende partijen waarbij de prijzen redelijk overeen kwamen, maar Soltecs maakte direct de beste indruk en maakte onze conclusie ook waar. Keurige medewerkers en snelle levering. Perfect gelopen. Ik kan Soltecs iedereen aanbevelen.

right-img