Referenties en Ervaringen

Oeffelt 68 zonnepanelen
​ ​

"Vanwege de besparing heb ik gekozen voor zonnepanelen van Soltecs, een bedrijf dat achter zijn product staat en vertrouwen uitstraalt. De installatie ging uitstekend. De jongens hebben keurig gewerkt en de boel netjes achtergelaten. Petje af voor installateurs. We zijn bijzonder tevreden over de service, de kwaliteit van het materiaal en de installatie van Soltecs. Wij zullen bij iedereen die wij spreken en interesse hebben in zonnepanelen Soltecs van harte aanbevelen!"

right-img
Black-img
Black-img
Vianen, Cuijk 43 zonnepanelen
​ ​

"Na mailtje voor een offerte werd al gauw een afspraak gemaakt om e.e.a. door te nemen. Na plaatsen opdracht werden binnen 3 weken de panelen deskundig geplaatst.  Alles ging soepel, vlekkeloos en overal werd ik bij betrokken, zelfs het kleinste detail werd besproken. Wij zijn uiterst tevreden. De eerste kilowatt uurtjes zijn al binnegehaald. hartelijk dank voor de uitstekende service bij de levering en de installatie."

right-img
Gennep 12 Zonnepanelen
​ ​

"Ben erg tevreden. alles hier aan huis goed doorgesproken met duidelijke uitleg. Netjes en vlot gewerkt, veiligheid niet uit het oog verloren. De installatie van de panelen is goed verlopen. Er hebben zich geen problemen voorgedaan en alles is volgens mij goed verlopen. De hindernissen die zijn ontstaan, waren keurig opgevangen. Ontzettend tevreden."

right-img
Black-img
Black-img
Sint Anthonis 18 zonnepanelen
​ ​

"De installatie van de 18 zonnepanelen was binnen een dag gerealiseerd. Naast de installatie op het dak was de elektricien snel klaar met de aansluitingen in de meterkast. Het was dan ook een bijzondere ervaring dat direct daarna onze meter al begon terug te lopen en de eerste zonne-energie ons huis voorzag van stroom. Ik kan iedereen aanraden die van plan is om zonnepanelen aan te schaffen met Soltecs in zee te gaan!"

right-img
Sint Agatha 72 Zonnepanelen
​ ​

"Zeer duidelijke website, met uitgebreide uitleg over de werking van de zonnepanelen en optimizers etc. Zeer gunstig in prijs. De dienstverlening was correct, super en snel. De installatie werd ook gedegen uitgevoerd. Er waren problemen met het dak, maar die zijn goed opgelost. Ik ben zeer tevreden over de panelen en de kundigheid Soltecs. Een aanrader dus."

right-img
Black-img
Black-img
Mook 17 zonnepanelen
​ ​

"Kwam voor ons als kundig leverancier van zonnepanelen over, hebben ook goed werk afgeleverd bij installeren. Nette jongens die de boel perfect hebben opgeleverd. De prijs van de installatie waren we dik tevreden mee en sinds de panelen liggen schijnt de zon al een hele week waardoor we al 185 KW geproduceerd hebben. Erg tevreden over de dienstverlening."
 

right-img
Ottersum 9 zonnepanelen
​ ​

"Wij hebben nu een ruim een half jaar 9 zonnepanelen. Wij hebben ze eind december laten plaatsen. Nu 9 maanden later hebben we ongeveer 1800KWh terug verdiend. Alles zeer snel en vakkundig aangesloten. Er wordt snel en uiterst serieus omgegaan met je opmerkingen en vragen. De investering in zonnepanelen bleek een goede zet te zijn. Ik kan het iedereen aanbevelen."

right-img
Black-img
Black-img
Oploo 16 zonnepanelen
​ ​

"Prijs kwaliteit verhouding is heel aantrekkelijk en daarnaast de reviews danwel ervaringen van de klanten heeft ons ook geholpen met het maken van de keuze van jullie dienstverlening. Dat blijkt achteraf een heel goede keuze te zijn geweest. Dat heeft de praktijk inmiddels laten zien: snelle, heldere offerte, prima uitleg en prettige manier van plaatsen. Nu mag de zon de rest van het werk doen!"
 

right-img
Oeffelt 12 Zonnepanelen
​ ​

"Bedrijfsnaam gekregen van mensen uit de straat, zij waren erg tevreden. Uw personeel was vriendelijk en heeft keurig werk afgeleverd. Ze waren binnen een paar uur klaar en hebben de boel netjes achtergelaten. Ze liggen er mooi op, ik ben er blij mee."
 

right-img
Black-img
Black-img
Haps 16 Zonnepanelen
​ ​

"Na binnenkomst hebben de monteurs uitgelegd wat ze gingen doen. Aan het begin van de middag waren ze klaar met het plaatsen van de zonnepanelen. De installatie door Soltecs verliep perfect. De zonnepanelen doen aan opbrengsten wat Soltecs beloofd heeft. Ze leveren zelfs ietsje meer op. Het voldoet aan mijn verwachtingen. We zijn erg tevreden."
 

right-img