Onze diensten

MONITORING EN ONDERHOUD

Een handige tool is het uitlezen van de opbrengsten van uw installatie op uw pc, tablet of smartphone. Als het gaat om onderhoud hebben uw zonnepanelen relatief weinig verzorging nodig. Het is noodzakelijk om het systeem jaarlijks te laten reinigen; een klus die we graag voor u uitvoeren. Daarbij controleren we uw installatie op defecten, lezen we de omvormer uit op storingen en controleren we de opbrengsten.

ADVIES EN OPLOSSINGEN

Jaarlijks realiseren we een groot aantal uiteenlopende projecten en daarnaast beschikken we over een enorme schat aan kennis binnen ons vakgebied. Hierdoor zijn we in staat om voor elk daktype een passende oplossing te bieden. We beperken ons niet alleen tot het leveren en installeren van de zonnepanelen; een rendabele installatie begint met deskundig advies. We zijn daarin betrouwbaar, degelijk en kritisch, omdat we kwaliteit en maatwerk willen leveren. Daarnaast staan we bekend om het feit dat wij uitstekend met onze klanten meedenken. Kiest u voor polykristallijne panelen met een zilveren omlijsting of gaat u voor monokristallijne panelen met een zwarte omlijsting? We laten u graag met eigen ogen het verschil zien.

ZAKELIJK KIEZEN VOOR ZONNEPANELEN

Steeds meer ondernemers handelen vanuit de duurzame gedachte en kiezen voor zonnepanelen om het maatschappelijke imago van hun organisatie te versterken. Vindt u het ook belangrijk dat diverse publieksgroepen een positief beeld hebben van uw organisatie? Zonnepanelen zijn een verantwoorde investering met een prima financieel rendement. En een mooie bijkomstigheid: in veel gevallen profiteert u van fiscaal voordeel.

Neem gerust contact op

  • Soltecs Zonnepanelen
  • Cuijkseweg 9B
  • 5441 XA Oeffelt