Uw rendement

VOORDEEL

Met de energieproducten van Soltecs bespaart u direct op uw energierekening. Doordat de terugverdientijd vele malen korter is dan de levensduur van de producten, zijn zonnepanelen een goede investering. Heeft u er al bij stilgestaan dat ze ook een positief effect hebben op de waarde van uw woning of bedrijfspand?
 

BESPARING

De prijs van elektriciteit blijft maar stijgen, gemiddeld met 7 procent per jaar. Daarentegen zijn de kosten van zonnepanelen de laatste jaren spectaculair gedaald. Omdat u teruggeleverde stroom één op één mag verrekenen met verbruikte stroom (salderen), is zonnestroom goedkoper dan stroom van uw energieleverancier. Hiermee is de terugverdientijd van zonnepanelen momenteel ongeveer 6 tot 8 jaar.
 

FISCAAL VOORDEEL

Wist u dat het voor particulieren mogelijk is om de btw op zonnepanelen terug te vragen? Het gaat hierbij om de btw van uw gehele installatie, inclusief arbeid. Dit zorgt voor een nóg kortere terugverdientijd van uw systeem. Ook bedrijven profiteren in veel gevallen van fiscaal voordeel bij de aanschaf van zonnepanelen.

Neem gerust contact op

  • Soltecs Zonnepanelen
  • Cuijkseweg 9B
  • 5441 XA Oeffelt