Referenties en Ervaringen

Horst 12 zonnepanelen
​ ​

We zijn erg tevreden over de ervaring met soltecs. Goed en duidelijk advies,erg vriendelijke en vakbekwame monteurs. Een echte aanrader.

right-img
Black-img
Black-img
Mill 22 zonnepanelen
​ ​

Super leuke spontane hard werkende mensen werken erg netjes en accuraat ruimen alles netjes op zijn allemaal even vriendelijk je kan ze net bellen waneer je wil voor uitleg we zijn zeer tevreden en zullen soltec aanraden bij vrienden en kenessen groeten fam ermers uit mill

right-img
Gennep 18 zonnepanelen
​ ​

Mijn ervaring met soltecs zijn goed te noemen. Werken netjes, mocht er eventueel iets aangepast moeten worden op een later tijdstip is dit geen enkel probleem. Goede service. R.L.

right-img
Black-img
Black-img
Milsbeek 7 zonnepanelen
​ ​

Met verbazing heb ik gekeken naar de deskundigheid van de Soltec medewerkers bij de installatie van de zonnecellen, de omvormer en en het leggen van de bekabeling. Uitstekend opgeleverd en alles werkt naar wens

right-img
Haps 16 zonnepanelen
​ ​

Ik ben zeer tevreden over de vakkundigheid van de mensen die bij mij gewerkt hebben, Nu afwachten of het zonnetje gaat schijnen!

right-img
Black-img
Black-img
Bergen 14 zonnepanelen
​ ​

Ben zeer tevreden over : Fa. Soltecs uit Oefelt ...Goede uitleg over de de werking van de zonnepanelen. De montage ging volgens afspraak en correct .echte Vaklui. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen ! Sjaak C.

right-img
Mook 17 zonnepanelen
​ ​

Wij zijn zeer tevreden over de onlangs geplaatste 17 zonnepanelen door de mannen van Soltecs. Van eerste offertebezoek tot na de plaatsing van de panelen uitstekende vakkundige uitleg, informatie en begeleiding gekregen. Prima prijs/kwaliteit. De monteurs hebben keurig netjes gewerkt, echte vakmensen, ze waren zeer vriendelijk. Wij kunnen Soltecs van harte aanbevelen.

right-img
Black-img
Black-img
Mook 16 zonnepanelen
​ ​

Zeer tevreden over de geplaatste zonnepanelen op het platte dak. Zowel de medewerkers op het kantoor als de monteurs zijn zeer vriendelijk en geven vakkundige uitleg, Wij zijn uitstekend begeleid vanaf het moment van aanvraag tot en met de plaatsing van de panelen. We hadden drie offertes van drie verschillende partijen waarbij de prijzen redelijk overeen kwamen, maar Soltecs maakte direct de beste indruk en maakte onze conclusie ook waar. Keurige medewerkers en snelle levering. Perfect gelopen. Ik kan Soltecs iedereen aanbevelen.

right-img
Haps 16 Zonnepanelen
​ ​

"Na binnenkomst hebben de monteurs uitgelegd wat ze gingen doen. Aan het begin van de middag waren ze klaar met het plaatsen van de zonnepanelen. De installatie door Soltecs verliep perfect. De zonnepanelen doen aan opbrengsten wat Soltecs beloofd heeft. Ze leveren zelfs ietsje meer op. Het voldoet aan mijn verwachtingen. We zijn erg tevreden."
 

right-img
Black-img
Black-img
Beek en Donk 7 zonnepanelen
​ ​

Bedrijf heeft correct met nette monteurs alles vlg. afspraak gemonteerd

right-img